Szeretettel köszöntelek a SEGÍTSD A GYÓGYULÁSOD KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SEGÍTSD A GYÓGYULÁSOD KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SEGÍTSD A GYÓGYULÁSOD KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SEGÍTSD A GYÓGYULÁSOD KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SEGÍTSD A GYÓGYULÁSOD KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SEGÍTSD A GYÓGYULÁSOD KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SEGÍTSD A GYÓGYULÁSOD KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SEGÍTSD A GYÓGYULÁSOD KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A joghurt felfedezését és későbbi gyártását Kr. e. 6000 környékén, Közép-Ázsiában élő népcsoportoknak tulajdonítják.
A joghurt élettani hatásait ugyan sejtették, de egészen a 20. századig senki nem vizsgálta, hogy hogyan is hat. Ekkor azonban az immunrendszer működését vizsgáló orosz Ilja Iljics Mehnyikov tanulmányozni kezdte a hosszú életű bolgárok és a joghurtfogyasztás közötti összefüggéseket. Az eredményeiből könyv született, ami sok emberre volt befolyással.
A joghurtban lévő baktériumok és élesztőgombák pozitív hatással vannak az emésztésre. Fontos szerepet töltenek be, segítik a különféle vitaminok felszívódását. A benne található ásványi anyagok közül a legfontosabb a kalcium, de B-vitaminokat, folsavat, niacint és biotint is tartalmaz. Csökkenti a puffadást és a koleszterin-szintet, javítja a tápanyagfelvételt, erősíti az érfalakat és a hasmenéses tünetek kezelésére is alkalmas. Egyedi összetevőinek köszönhetően laktózérzékenyek is fogyaszthatják.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!