Szeretettel köszöntelek a SEGÍTSD A GYÓGYULÁSOD KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SEGÍTSD A GYÓGYULÁSOD KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SEGÍTSD A GYÓGYULÁSOD KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SEGÍTSD A GYÓGYULÁSOD KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SEGÍTSD A GYÓGYULÁSOD KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SEGÍTSD A GYÓGYULÁSOD KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SEGÍTSD A GYÓGYULÁSOD KLUB közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SEGÍTSD A GYÓGYULÁSOD KLUB vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az olívaolaj kedvező élettani hatásai: sok A- és E-vitamint tartalmaz
Az sem mindegy, hogy milyen olajat választ. Az extra szűz olaj hatékonysága abban rejlik, hogy a sajtoláskor megtartja értékes hatóanyagait. Az alkotóelemek a hőre különösen érzékenyek, ezért főzéshez ajánlott a szűz, salátákhoz pedig az extra szűz olaj. Mivel az olaj könnyen megég, főzés közben se hevítse túl az ételt, adja inkább a végén az alapanyagokhoz. Válasszon mindig sárgászöld színű olajat. Tárolja sötét, hűvös helyen, de sose tegye hűtőszekrénybe.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!