Urbánné-Juhász Katalin Masszázs Terapeuta üzente 13 éve

Melinda!
Van úgy nevezett aura fotózás. Ezen látni lehet mindenkinek az auráját, amit az ezzel foglalkozó személy ki is elemez.
Aztán vannak olyan személyek, akik spirituálisan olyan magas rezgésszinten rezonálnak, hogy rendelkeznek az auralátás képességével. Ők a saját szemükkel képesek azt látni, amit az aurafotós készít.

Válasz

Csontos Melinda üzente 13 éve

Gyerekkoromban sok ilyesmi volt jellemző rám nagyon érdekes... (figyelmetlenség, hiperaktivitás, sosem arra figyeltem amit mondtak, nagy művészi érzékem is van szüleim elmondása alapján...)

Nagyon érdekel a téma! Honnan lehet TÉNYLEG megtudni az auraszínét egy embernek? :)

Válasz

Urbánné-Juhász Katalin Masszázs Terapeuta üzente 13 éve

Erika!
Csodálatos dolog lehet ISTENnek ilyen különleges képességekkel megáldott teremtményeinek az édesanyjuknak lenni! Nagy ajándék ez számodra a TEREMTŐtől!!
Erika!
Aurával minden személy rendelkezik! Csak a színük lehet különböző! A különleges képesség nem az aura, hanem annak látása! Aki látja annak van különleges képessége.
Ha az aurád indigókék, akkor lehet az vagy te is. Ha ő látja, meg kell kérdezni, hogy milyen színűnek látja?

Válasz

Banyus Erika üzente 13 éve

Sziasztok!

No igen, nem egyszerű feladat médium gyermek szülőnek lenni, de annál csodálatosabb.:-)
Nekem is van ebből három , és később értettem meg, h. én is indigó vagyok, akkor amikor a fiam lerajzolta az aurámat.
Ami nagyon fontos, hogy a szellemi lelki életre figyelmet fordítsunk, és utána minden olyan széppé és egyszerűvé válik. Amikor érezzük a harmóniát az kihatással van a kis fényküldöttjeinkre, és nekik erre nagy-nagy szükségük van. Semmilyen más nyelven nem értenek, csak a szeretet nyelvén!! NAgy tanítómestereim a fiaim, és nagyon hálás vagyok, hogy hozzám születtek.
És jól látjátok, a kihívások mögött mindíg rejtett üdvösség lapul! A problémák elől sose fuss, örülj neki, hiszen azáltal sokkal jobbá válhatsz, fejlődhetsz. :-)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszönöm, Katika!

neked is viszont! Nagykátán szép az idő és béke van:)

üdv..Juli

Válasz

Urbánné-Juhász Katalin Masszázs Terapeuta üzente 13 éve

Julika!
Nagyon jól látod a dolgokat! Ez a féle gondolkodás már magasabb rezgésszintre vall! Amikor egy személy a negatívumokat nem sorscsapásként fogja fel, hanem azt keresi mögötte, hogy mit akart ezzel a sors megtanítani neki? Mit nem csinált jól? Ez már az egyén spirituális fejlődését mutatja. Az életünkben mindennek oka és értelme van! Csak mentálisan is el kell jutnunk arra a szintre, hogy ezt elfogadjuk.
Jó egészséget neked! Kati

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

kedves Katika!

én is így gondolom, az ember azt látja jobbára, amit akar. s egy eseményről, egy dologról is azt gondol, amit akar.
a gonoszság, a tragédia, a problémák nekem mindig jelzés értékűek, mit tudok ebben a helyzetben tenni? miért kellett ezzel szembesülnöm?
van, hogy felmerül bennem, az a szándék és indulat bennem is megvolt, én is átéltem, csak nem tettem meg, de a gondolat bennem is megvolt.
van, hogy arra figyelmeztet, h értékeljem az életemet, úgy, ahogy van. van, hogy imára késztet, hogy békével és szeretettel teljen meg a világ...
de ugyanígy igyekszem az értékeket is észrevenni, örülni, szóvá tenni és hálásnak lenni.
én úgy látom, fényben növekszik az emeberiség és nem a sötétségben, tehát sokkal több pozitív dolog van, mint negatív, csak azok nem olyan harsányak:)
szép napot!
Juli

Válasz

Pusztay Ildikó üzente 13 éve

Kedves Katalin!
Akkor, ha jól értelmezem, több a rosszat befogadó ember, mint a jót befogadó. Az saját magunktól függ, illetve irányíthatjuk, hogy mire leszek befogadó. A jóra vagy a rosszra.
Senki nem születik rossznak, csak azzá válhat.
Üdv.

Válasz

Urbánné-Juhász Katalin Masszázs Terapeuta üzente 13 éve

Ildike!
Szerintem tesznek! Csak jóval több a gonosz az Ő létszámukkal szemben! Amikor az ember néz és nem lát, akkor nem nyitott egy ilyen "lényre"! Mert Ők rámutatnak arra, hogy lehet máshogy és másképp, de arra nekem is befogadóvá kell válnom! Befogadóvá úgy tudok lenni, hogy én magam is változok! Elsősorban benn, a lelkemben, és szemléletemben!

Válasz

Pusztay Ildikó üzente 13 éve

Ha ennyi nagyszerű gyermek, ( ma már felnőtt ) él közöttünk, akkor miért gonoszabb egyre a világ ? Hiszen ezt tapasztaljuk, akár merre megyünk.....?? Ha itt vannak közöttünk, nem kellene tenniük is valamit ?

Válasz

Urbánné-Juhász Katalin Masszázs Terapeuta üzente 13 éve

Julika!
Az biztos,hogy a fiad spirituális képességgel van megáldva, hogy látja az aurát! Ezen a téren kellene fejlesztenie magát, mert ez nem hiába adatott számára. Ezzel neki lehet, hogy sorsdfeladatként kellene foglalkozni! Ha valóban ezt szánta neki feladatként a SORS, hiába nem akar foglalkozni vele, tesz kitérőket, a SORS úgyis addig fogja szembesíteni e feladattal élete során, hogy ha önszántából nem, a SORS erővel kényszeríti erre az útra, amit neki e földi létben végig kell járni! A sorsát senki sem kerülheti el!!!

Válasz

Máté Tóth Mária üzente 13 éve

Én könyvtárban találtam pár éve több könyvet az indigókról. Nagyon érdekes téma, és hiszem is. Igen, én is gondolkodtam , a gyerekeimre vetítettem tulajdonságokat.
Nagyon szeretem az ilyen érdekes dolgokat olvasni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

én még sosem hallottam erről! viszont elgondolkodtam a saját gyermekeimet illetően.
a kristály és a gyémánt gyerekekről hol lehet olvasni?
a kisebb fiamat inkább lehet hiperaktívnak nevezni és tényleg sok dolog érdekli, értelmes és tényleg nehezen viseli a korlátokat, de gond van a tanulásával, külön kell vele foglalkozni és kiskorában és most sem mindig vidám.
a lányom és a nagyfiam viszont nyugodt volt és vidám és most is az, a fiamra főleg igaz, amiket az indigó gyerekekről írtál, kivéve a hiperaktivitást; maga a jelenléte megnyugtató és 19 éves kora ellenére látja az aurát, de különösebben nem akar szellemi dolgokkal foglalkozni.
néha elejtek 1-2 infót, de nem erőltetem.

Válasz